Groep 1/2B

November 2017

In het kader van kriebels in je buik hebben wij een baby in bad gedaan. Wat kunnen wij dat allemaal goed!

Welkom bij groep 1/2B

De juffen van groep 1/2B heten juf Annemiek en juf Dyonne (op maandagmiddag). Ook komt juf Sharon iedere dinsdag bij ons in de klas om te oefenen.

Wij zijn een gezellige groep met op dit moment ongeveer 24 kinderen.
Later in het schooljaar komen daar nog een paar kinderen bij die dan ook 4 jaar zijn geworden.

Wij vinden het leuk om te werken en te spelen. Iedere week mogen wij twee knutselwerkjes maken. Ook is er altijd een opdracht met ontwikkelingsmateriaal en 1 keer per week zitten wij in een groepje bij de juf in de kleine kring. In deze kring krijgen wij altijd leuke opdrachten of doen wij een gezellig spelletje.

Ook komen er regelmatig “grote kinderen” ons voorlezen in de klas. Na de herfstvakantie gaan wij hier weer mee beginnen, gezellig hoor!