Groep 5A

Groep 5a

We zijn hard werkend begonnen aan een schooljaar met veel nieuwe vakken: geschiedenis, aardrijkskunde, topografie, natuur & techniek, blits en mindset.

Het zorgt voor drukke maar afwisselende dagen. Naast de diversiteit in vakken is er ook veel afwisseling in werkwijze. Iedere dag wordt er in een goede verhouding gewerkt op de chromebooks en in de werkboekjes. Ook is er een goede balans in groepsopdrachten en zelfstandig werken. Twee keer per week is er een gymles en iedere vrijdag wordt de week afgesloten met een creatieve middag waarbij aandacht is voor tekenen, knutselen of toneel. Ook worden er dit schooljaar met regelmaat muzieklessen gegeven.

We hebben aardig onze draai gevonden samen. Bij de meeste vakken is het eerste hoofdstuk afgesloten, en de eerste toets gemaakt. Met enthousiasme en nieuwsgierigheid gaan we ontdekken welke onderwerpen er in de volgende hoofdstukken op de planning staan.

Juf Yvonne en meester Raoul