WELKOM IN GROEP 5!

We zijn weer een lokaal opgeschoven en horen nu bij de oudste helft van de school. Naast natuurlijk het rekenen, lezen en schrijven hebben we er een paar nieuwe vakken bij gekregen dit schooljaar. We werken nu aan aardrijkskunde, hier leren we alles over Nederland. Ook maken we dit jaar voor het eerst huiswerk als we topografie moeten leren. Tijdens geschiedenis leren we van alles over vroeger. We beginnen met de tijd van de jagers en de verzamelaars. Verder is natuur en techniek nieuw en Blits. Dit laatste is een methode om studievaardigheden te oefenen. Genoeg te doen dus dit schooljaar!

Naast al dat harde werken is het ook heel belangrijk dat we het gezellig hebben met elkaar. Aan het begin van het schooljaar maken we daarom afspraken over hoe we met elkaar omgaan. We gaan er een leuk schooljaar van maken!!