Groep 4A

In deze decembermaand hebben de kinderen van groep 4A goed hun best gedaan tijdens de pietengym.

Welkom in groep 4A!

Wat leuk dat je bij ons komt kijken. Groep 4a bestaat uit 23 kanjers en 2 juffen: Hamza, Jena, Danique, Batuhan, Aya, Yara, Mathis, Dewi, Storm, Manou, Floris,  Daphne, Jaivy, Sem, Joëlle, Dyon, Nikki, Nienke, Abby, Mats, Anouk, Justin, Romijn, juf Ester (maandag, dinsdag en woensdag) en juf Nelleke(donderdag en vrijdag).

In groep 4a zijn we enthousiast gestart!

We hebben de afgelopen weken veel nieuwe dingen geleerd. Met Spelling hebben we Hak-Woorden en Zing-Woorden geleerd. De kinderen in groep 4A kunnen dat goed uitleggen!

Ook hebben we geleerd hoe je woorden met -CHT schrijft als er een korte klant voor staat. We noemen dat een Lucht woord! Dit alles wordt ons aangeleerd met een filmpje, die zijn erg grappig.

Met rekenen oefenen we sommen onder de 20. Ook komt het klokkijken regelmatig aan de orde.

Gelukkig is er naast hard werken ook tijd om te ontspannen. Zoals op de foto te zien is hebben we prachtige tekeningen gemaakt!

We gaan er een gezellig en leerzaam jaar te maken!