Laatste nieuws

Geachte ouders/verzorgers,Afgelopen dagen hebben de leerkrachten een pakket materialen klaargemaakt voor thuis. Dit pakket kan per groep verschillen. Dit heeft o.a.te maken met de afwezigheid van docenten of de beperkte beschikbaarheid van bepaalde materialen.Het pakket bevat zowel papieren (kopieën, werkboeken en lesboeken)als digitale materialen(bv Gynzy).Het pakket is toereikend voor drie weken.Morgen, woensdag 18 maart kunt u vanaf 8.30 uur tot 14.30 uur het pakket ophalen in de groep. Neemt u een stevige tas mee. Eén persoon per kind kan het pakket komen ophalen in de groep. Deze persoon mag geen ziekteverschijnselen hebben. Het bezoek aan de groep is kort en er worden alleen noodzakelijke woorden gewisseld. Hou gepaste afstand in acht! Vragen kunt u via de mail aan de leerkracht stellen. Beperkt de vragen tot de hoogst noodzakelijke. Wij vragen aan u als ouder om een fijne werkplek te creëren voor uw kind: aan de eettafel of aan een eigen bureau. Zorg dat de schoolspullen netjes bij elkaar blijven. Bewaar alles in de schooltas of leg het bij elkaar op een vaste plek: op een plank of in een la. Dan blijft alles heel en kunnen jullie alles steeds goed vinden. Wij adviseren om elke dag het schoolwerk te maken tussen 9.00 uur en 14.00 uur. Dan houden de kinderen het schoolritme vast en op deze tijd zijn de juffen ook bereikbaar via Parro of de mail voor vragen.Wij proberen tevens een digitale instructieomgeving in te richten, maar dat kost tijd.

De volgende nieuwsbrief is:

21 nieuwsbrief 2019 2020