Wij zijn een heel gezellige groep met 23 leerlingen. Ook in de eerste schoolweken hebben wij al gemerkt dat het hard werken is in groep 7! We hebben in de eerste 3 weken al kennisgemaakt met het cijferend vermenigvuldigen, het gelijknamig maken van breuken, etc. Bij taal werken we over strips en mogen we ook zelfs strips ontwerpen! De eerste topotoets is al gemaakt en ging over de landen en hoofdsteden van Europa. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met wat wij allemaal leren in groep 7!

Wij lezen ook elke woensdag met kleuters; wij lezen dan een prentenboek voor en praten samen over het verhaal. Dit vinden wij superleuk om te doen.

Dit schooljaar is hard werken; de Cito Entreetoets en het verkeersexamen staan op het programma. Maar met een goede inzet komt dat vast helemaal goed! Wij gaan ervoor!