Wij zijn een heel gezellige groep met 29 leerlingen. In de eerste 3 weken maken wij kennis met het cijferend vermenigvuldigen, het gelijknamig maken van breuken, etc. Bij taal werken we over strips en mogen we ook zelfs strips ontwerpen! De eerste topotoets komt eraan en gaat over de landen en hoofdsteden van Europa. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met wat wij allemaal leren in groep 7!

Wij gaan ook elke woensdag met kleuters lezen; wij lezen dan een prentenboek voor en praten samen over het verhaal. Dit vinden wij superleuk om te doen.

Dit schooljaar is hard werken; de Cito Entreetoets en het verkeersexamen staan op het programma. Maar met een goede inzet komt dat vast helemaal goed! Wij gaan ervoor!